Vanliga frågor och svar

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem måste du registrera dig hos Champions Crew. Det gör du genom att skapa ett konto här.

Hur fungerar poängsystemet?

Det finns tre ligor med olika svårighetsgrad på utmaningarna: Rookie (enklast), Professional och Champion (svårast). I varje liga kan man vinna guld, silver och brons. Varje utmaning är värd olika mycket poäng beroende på utmaningens svårighetsgrad.

Högre svårighetsgrad ger högre poäng.

När en simmare klarat en högre nivå på en utmaning än den simmaren tidigare har uppnått, byts den nya poängen ut mot den gamla. Exempel: Simmaren har sedan tidigare klarat av bronsnivån i Rookie-ligan som är värd 10 poäng. Hen har nu förbättrat sitt resultat och klarat av guldnivån i Rookie-ligan som är värd 30 poäng. Den gamla poängen (10) kommer att försvinna och ersättas med den nya poängen (30). Dock måste en ny video läggas upp för att få de extra 5 poängen på den senaste utmaningen.

Poangsystem-Vatten-2015.png Poangsystem-Land-2015.png Granser-Vatten-Killar-2015.png Granser-Land-killar-2015.png Granser-Vatten-Tjejer-.png Granser-Land-Tjejer.png
Hur fungerar klubbpoängen?

Klubbpoängen är ett viktat poängsystem. För att göra det jämnare mellan de stora klubbarna och de små klubbarna kommer den totala klubbpoängen att räknas ut enligt följande:

Klubbsimmare som är rankade mellan 1 och 10 står för 50 % av klubbens totala poäng. Klubbsimmare som är rankade mellan 11 och 30 står för 25 % av klubbens totala poäng. Klubbsimmare som är rankade mellan 31 och 50 står för 13 % av klubbens totala poäng. Klubbsimmare som är rankade mellan 51 och 75 står för 8 % av kubbens totala poäng. Klubbsimmare som är rankade mellan 76 och 100 står för 4 % av klubbens totala poäng.

Behöver man vara medlem i en simklubb för att kunna registrera sig?

Behöver man vara medlem i en simklubb för att kunna registrera sig?

Ja, man behöver vara medlem i en svensk simklubb för att kunna registrera sig.

 

E-post:

info@championscrew.se

Hittar du inte vad du söker

KONTAKTA OSS!

Hittar du inte vad du söker KONTAKTA OSS!